Gezichtsbehandelingen

De vakkundige huidspecialist stemt de behandeling af op jouw behoefte en wensen van dat moment. Of je nu komt voor structurele huidverbetering of voor een puur ontspannende behandeling. Van acne tot een facelift zonder chirurgie. Van pigmentvlekken tot vochttekort. Voor elk probleem is een oplossing! Wij maken gebruik van de prachtige producten van Mesoestetic, Neorderma en PRXT-33.

Elke huidtype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij Happynesse nemen we uitgebreid de tijd om jouw huid en behoeften te bekijken en stellen samen met jou het behandelplan op.

Huidverbetering

Bij Happynesse kun je terecht voor diverse behandelingen gericht op huidverbetering. Denk hierbij aan microneedling, anti-aging, biopeeling, eczeem-, acné- en rosacea-behandelingen. Dit alles kan in combinatie met een collageen-LEDlamp voor een nog beter resultaat. Weet je niet goed welke behandeling bij je huid past, neem dan contact met me op voor gericht huidadvies passend bij jouw huid. Het beste advies kan ik geven als je langskomt voor een behandeling.

Wimpers en wenkbrauwen

Permanente make-up

De praktijk is GGD gekeurd Happynesse beautycare werkt volgens de richtlijnen van de GGD en beschikt over een GGD-vergunning voor het aanbrengen van permanente make up en microblading. De GGD verstrekt deze vergunning alleen na een grondige inspectie in de betreffende salon heeft plaats gevonden. Op htttp://www.veiligtattoeerenenpiercen.nl zijn alle praktijken met een GGD-vergunning terug te vinden.

Behandeling op advies