Mocht je een indrukwekkende verbetering van je huid willen, dan kun je kiezen voor de Microneedling behandeling. Een zeer effectieve en veilige behandelmethode.

Bij de microneedling behandeling wordt er op een gecontroleerde manier microkanaaltjes in de huid gemaakt. Door deze prikkeling in het weefsel komen stoffen vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing, met uiteindelijk een nieuwe huidstructuur. Daarbij kan met behulp van microneedling een werkzame stof dieper in de huid aangebracht worden, waardoor het effect vergroot wordt.

Wat is Phibright in microneedling?

Phi Bright is een behandeling waar we de werkzame stoffen ter plekke afstemmen op jouw huid.

Deze nieuwe techniek van behandelen is uniek en op dit moment de meest geavanceerde behandeling op huidverbetering. Phi academy is de enige aanbieder hierin. wereldwijd!

Met PhiBright Serum Set krijg je als klant je eigen persoonlijke cocktail op basis van jouw huidtype, je huidconditie en eventuele huidproblemen zoals acne, littekens, hyperpigmentaties, donkere kringen enz.

In tegenstelling tot veel andere preparaten die siliconen, minerale oliën en pigmenten bevatten en alleen een effect hebben op het uiterlijk van de huid, bereikt Phi Bright het effect op een volledig natuurlijke manier, waardoor de huid diep wordt verrijkt met essentiële voedingsstoffen. Vanwege zijn kalmerende eigenschappen is dit serum zelfs geschikt voor de gevoelige huid die gevoelig is voor roodheid.

Het resultaat is een gelijkmatige en stralende teint, een gezonde huid, zonder het gebruik van schadelijke ingrediënten.