Deze biologische peeling is een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Het is niet agressief. Het bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Het is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als voor mannen als ook voor de donker getinte huid. De Bio-peeling behandeling werkt ook preventief, eenmalig toe te passen of als een kuur. Deze peeling zorgt voor een mooiere huid in 10 dagen en het geeft een lichte schilfering. De huid is de eerste dag rood en de huid tintelt de eerste twee dagen. Na 1 week is de huid volledig hersteld.

Voordelen

De voordelen van de biopeeling

 • Minder ontstekingen na de peeling
 • Sneller huidherstel
 • Betere doorbloeding
 • Huidvernieuwing binnen 10 dagen
 • Pigmentvlekken worden opgelicht
 • Immuunsysteem versterkend
 • Preventief anti-aging

Behandelfases:

Reinigen, stomen, verwijderen van onzuiverheden, Bio-peeling, hydraterend masker, een korte massage van de hoofdhuid, schouders en decollete, blue blood gel, oogverzorging.

Nazorg Bio-peeling

De Neoderma bio-peeling werkt nog zeker 10 dagen door na je behandeling. Het is belangrijk om je huid te verzorgen met de producten van Neoderma. Hiermee verhoog je het resultaat met wel 70%. De combinatie met producten van een ander merk kunnen reacties veroorzaken en het resultaat juist tegenwerken. Het gebruik van Neoderma producten sluit dit uit.

 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag: De Neoderma bio-peeling stimuleert de doorbloeding; hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Wanneer je niet voldoende water drinkt kunnen de afvalstoffen een andere uitwerk gaan zoeken via de huid, wat onzuiverheden kan veroorzaken. Doordat de doorbloeding wordt geactiveerd kan de huid wat roder worden; door water te drinken zal dit afnemen.
 • Vermijd 10 dagen de zonnebank: Je huid is na een Neoderma bio-peeling bezig zich te vernieuwen. Als je onder een zonnebank gaat, heb een verhoogde kans op verbranding. Ook is de huid gevoelig voor hyperpigmentatie. Uiteraard moet je tijdens deze periode ook oppassen voor te lange blootstelling aan zonlicht.
  Belangrijk: sluit je dagverzorging af met een Neoderma Blue Blood Face Sunscreen SPF30 om zo je huid optimaal te beschermen tegen schadelijke UVA en UVB stralen maar ook tegen vrije radicalen.
 • Scrub bij lichte schilfering : Na 3-4 dagen kan je last krijgen van lichte huidschilfering (niet bij iedereen). Je kan dan je huid scrubben met de Neoderma Face Luster Exfoliating Gel of Deep Cleansing Scrub.
 • Masker: Na de bio-peeling is het erg belangrijk je huid goed te hydrateren. Hiervoor kan je de Neo-Hydro Revitalizing Face Mask aanbrengen als nachtcrème en deze vervolgens de gehele nacht op de huid laten zitten voor een optimale verzorging.
 • Sauna en sport: De eerste 2 dagen na de behandeling raden we je aan om de sauna te vermijden. Dit is te stimulerend en zal als onprettig ervaren worden. Ook sporten kan onaangenaam zijn doordat de doorbloeding erg gestimuleerd wordt.