Bij Happynesse Beautycare zijn we deskundigen het behandelen van acné. Wij bestrijden de bacterie die acné veroorzaakt. Door middel van verschillende specifieke zuren exfoliëren wij de huid waardoor werkstoffen beter opgenomen kunnen worden. De ontstekingen, roodheid, littekens verminderen uw huid wordt frisser egaler en de poriën kleiner.

Happynesse is een bij de Anbos geregistreerd Acne-specialist waardoor u in aanmerking komt door vergoeding vanuit uw zorgverzekering.

Acne kan meerdere oorzaken hebben. Via een intake beng ik de oorzaak van deze huidaandoeningen in kaart. De behandelingen die ingezet kunnen worden, zijn afhankelijk van de huidwens. Zijn het ontstekingen, is het rest-acne of heb je last van acne littekens? Na de intake wordt er bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidtype en huidwens.

Matige ontstekingen

Als je last hebt van matige ontstekingen in je gezicht of op andere delen van je lichaam, dan is de biopeeling van Neoderma zeer geschikt om mooie resultaten mee te boeken. Deze biologische peeling is een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Het is niet agressief. Het bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Het is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als voor mannen als ook voor de donker getinte huid. De Bio-peeling behandeling werkt ook preventief, eenmalig toe te passen of als een kuur. Deze peeling zorgt voor een mooiere huid in 10 dagen en het geeft een lichte schilfering. De huid is de eerste dag rood en de huid tintelt de eerste twee dagen. Na 1 week is de huid volledig hersteld.

De collageen-LED-lamp zorgt na de behandeling voor een beter herstel en voor hydratatie.