Zeker aan te raden!

Altijd tevreden geweest met de behandelingen. Ze werkt zorgvuldig en goed. Zeker aan te raden!

Veel uitleg en tips

Terug bij Farnaz voor de tweede Microneedling behandeling. Farnaz werkt heel professioneel en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Farnaz geeft je veel uitleg en tips tijdens en na de behandeling.

Volgende afspraak staat gepland.

Heerlijke behandeling gehad. Ze werkt heel schoon en is erg vriendelijk ben met een goed gevoel weggegaan en volgende afspraak staat gepland.

Ik ben er blij mee

Met heel veel geduld, vriendelijkheid en deskundigheid heeft Farnaz mij behandeld. Zij heeft alles uit de kast gehaald voor een prachtig resultaat. Ik ben er blij mee. Een week tevoren had ik een heerlijke gezichtsbehandeling genomen bij Farnaz, dit was ook een heerlijke ervaring. Farnaz werkt heel hygienisch, zorgvuldig en wil het allerbeste resultaat.

Ik ga nooit meer ergens anders heen!

Farnaz is een lieve, gastvrije en vooral professionele schoonheidsspecialiste. Ik kom hier altijd om mijn wenkbrauwen netjes te laten maken. De gezichtsbehandelingen heb ik ook een aantal keren gehad en zijn ook sterk aan te raden. Ik ga nooit meer ergens anders heen!

Ik kom hier zeker snel terug!

Verrast door mijn vriendinnen met een heerlijke relax behandeling. Wat een ontzettend lieve en kundige vrouw is Famaz, ik kom hier zeker snel terug! Bedankt Famaz…

Zeker een aanrader!!

Een mooi resultaat behaald met de biopeeling. Fijne Salon en super aardige schoonheidsspecialist. Zeker een aanrader!!

Een heerlijke biopeeling behandeling gehad bij Farnaz

Recentelijk een heerlijke biopeeling behandeling gehad bij Farnaz. En wat is het toch fijn om elke keer weer door haar in het zonnetje gezet te worden. Behalve dat je een heerlijk resultaat voor terug krijg, ervaar je tijdens de behandeling echt als een zen moment. Ik kom graag bij Farnaz.

Farnaz neemt de tijd en is geïnteresseerd.

Net de tweede micro needling behandeling achter de rug. Na de eerste keer was mijn huid al een stuk rustiger. Farnaz neemt de tijd en is geïnteresseerd.

Super bliij met het resultaat, mijn huid straalt weer.

Gisteren bij Farnaz geweest, een Bio Lift gehad. Super bliij met het resultaat, mijn huid straalt weer. Ik kom graag bij Farnaz, een lieve en professionele vrouw.

Super mooi resultaat, veel complimenten ontvangen.

Ik kom regelmatig bij Farnaz voor schoonheidsbehandelingen. Ik heb veel last van allergieën maar bij haar nooit last van iets! Vorige week heb ik ook permanente eyeliner door haar laten zetten. Super mooi resultaat, veel complimenten ontvangen. En ze is ook nog een super lief mens 🙂

Een aanrader voor iedereen

Vanmorgen ben ik voor de 2e bio peeling bij Farnaz geweest. Mijn huid straalt enorm..wat een verwennerij. Ik ben nog maar kort klant maar het lijkt wel alsof ik er al jaren kom. Wat een lieve en vakkundige vrouw waar ik mij vanaf de eerste minuut zeer welkom voelde. Farnaz geeft goede adviezen en neemt uitgebreid de tijd.. bij haar staat de klant voorop! Mijn dochter is ook al langs geweest en mag nog een keer haar nagels laten doen..hoe leuk is dat.. Blij met Happynesse in Nesselande… een aanrader voor iedereen

Haar fantastische productenlijn en haar professionele werkwijze maken de behandeling op en top.

Wat een verwennerij is het toch elke keer bij Farnaz, na binnenkomst met een heerlijk kopje koffie of thee begint het extra verwennen! Haar fantastische productenlijn en haar professionele werkwijze maken de behandeling op en top. Dan de extra’s die ze geeft zoals een hand/arm of voetmassage tijdens de inwerktijd van het masker.. Top!! Al met al een fijne, lieve vrouw die weet wat ze doet

Zeker een tevreden klant!

Heerlijk genoten van de ‘Chinese kruidenpeeling’ en ‘Zenn momentje’ zeker een tevreden klant!