Powder Brows is een permanente make-up techniek die relatief nieuw is. De ombre/powder brows is van donker naar licht. De aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en het dunne uiteinde van de wenkbrauw. Het geeft een make-up look die toch natuurlijk is. Daarom wordt het ook wel Powder Brows genoemd. Het is alsof je de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Ombre wenkbrauwen zijn geschikt voor alle huidtypen, maar met name de vette en de rijpere huid sluiten goed aan. Daarnaast is het vooral geschikt voor vrouwen die een natuurlijke look willen blijven behouden. Je hoeft niet meer je wenkbrauwen bij te tekenen en in te kleuren, maar je wordt elke dag wakker met perfecte wenkbrauwen.

Powder Brows zijn semi-permanent en blijven gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi. Dit betekent wel dat je je na de behandeling moet houden aan de nazorginstructies die je van ons meekrijgt. Bovendien maken we na de behandeling een nieuwe afspraak om binnen twee maanden terug te komen voor een nabehandeling. Tijdens de nabehandeling controleren we het genezingsproces en zetten we de puntjes op de i. Zo krijgen je het allerbeste resultaat.

Het verschil tussen de Powder brows en de microblading is dat er met microblading hele fijne lijntjes worden gezet. Dit geeft natuurlijke zwaardere wenkbrauwen. De Powder Brows geeft een poeder-effect en geeft een lichter en luchtiger resultaat. Microblading vooral geschikt is voor vrouwen die veel eigen haartjes hebben. Powder brows voor vrouwen die minder eigen haartjes hebben of kale plekjes in hun wenkbrauw hebben.